Gaziosmanpaşa Özel Okulları

Merkez Mahallesi Yeşil Zümrüt Sokak No: 29-31 Gaziosmanpaşa/İstanbul

Tel: 0(212) 417 64 81

HAKKIMIZDA
2001 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa’da Kardelenler Anaokulu ile hizmet vermeye başlayan okulumuz, çağdaş ve kaliteli eğitimi yaygınlaştırmak amacıyla farklı alanlarda eğitim vermeye devam ediyor.

Havuzbaşı Kampüsümüzde;
Anaokulu,
Anasınıfı,
İlkokul,
Ortaokul,
Devlet Destekli Mimari Yapı Lisesi,
Devlet Destekli Bilgisayar ve Tasarım Lisesi bulunmaktadır.

Çukurçeşme Kampüsümüzde;
Anadolu Lisesi,
Sağlık Meslek Lisesi (Hemşire Yardımcılığı),
Devlet Destekli Sinema ve Televizyon Lisesi bulunmaktadır.

Anaokulu ve Anasınıfı
Eğitim seviyesinin her geçen gün arttığı toplumumuzda anaokullarının önemi de artmaktadır. Anne-babalar çocuklarının daha iyi bir geleceğe sahip olmasına önem vermektedir. Bu anlamda anaokullarımızda çocukların hayal dünyalarını harekete geçirecek, onların ilgi ve beceri alanlarına yönelik eğitimler uzman kadromuz tarafından verilmektedir. Türkçe,Matematik,Fen Bilgisi gibi temel derslerin yanında haftada 10 saat İngilizce, buz pateni, modern dans, robotik kodlama gibi uygulamalar da yapılmaktadır.

İlkokul
Okul hayatına başlayan öğrencilerimize alanında uzman eğitim kadromuz ve rehber öğretmenleriyle en profesyonel bir şekilde eğitim verilmektedir. Öğrenciler ilgi ve becerileri doğrultusunda ilerleme imkanı bulabilir. Sosyal becerilerini drama, spor gibi etkinliklerle geliştirirken aynı zamanda sosyalleşme imkanı bulabilirler.

Ortaokul
Hayatlarının beklide ilk önemli sınavına hazırlanma sürecinde olacakları ortaokul döneminde uzman eğitim kadromuz ve rehber öğretmenlerimiz her anlamda öğrencilerimize destek olmaktadır. Bu önemli dönemde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere toplam 16 saat etüt verilmektedir. Bu dönemde öğrencileri geleceğe hazırlanırken  birçok etkinlik ve sosyal faaliyetlerle de desteklenmektedirler.

Lise
Öğrencilerin ihtiyacı olan tüm eğitim ve desteği veren lisemiz bulunduğu çevrede en iyi ve en güveli liselerden biridir. Öğrencilerimize uzman kadromuz tarafından en iyi eğitim sağlanırken aynı zamanda öğrencilerimizin takibi; okul yönetimi, rehberlik ve psikolojik danışma servisi uzmanları, ölçme ve değerlendirme servisi yetkilileri ve öğretmenlerimiz tarafından titizlikle yapılmaktadır.